Bröllopstavla

Köpt en bröllopstavla till mig och min älskling

Jag funderar på det här med bröllopstavlor. Det är ändå någonting väldigt härligt med det. Att liksom visa sin kärlek på ett ytterst konkret sätt. För finns det något som blir så tydligt som en bröllopsposter inramad på väggen? Det är inte lika permanent som en tatuering t.ex. men principen med en bröllopstavla är densamma.

Har faktiskt beställt precis en sådan bröllopsposter som den på bilden, den vänstra alltså – den som heter Herr & Fru. Ni hittar denna bröllopstavla här. Den var dessutom väldigt billig. För 399:- fick jag våra egna namn och en poster som var av jättebra kvalitet. Det märktes att det var väldigt bra papper och kvalitet. Slutresultatet blev helt fantastiskt. Ska vid första bästa tillfälle ta en bild på min egen poster, men den har inte hamnat på väggen än. Jag måste köpa en passande ram. Men vet inte om jag ska ha en svart som på bilden eller en i ljust trä. Jag får fundera lite till.

Bilden är lånad från Text & Art på Facebook

Posted in Uncategorized.